Binnen de praktijk zijn we met 4 diëtisten, we hebben allemaal onze specialisaties en basis kennis. Dus geeft u tijdens uw gesprek goed aan wat uw klachten zijn. Dan kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

 

Jessica van Nieuwkerk, Eigenaresse. 

 

 Ik heb 10 jaar lang met veel passie in mijn bedrijf als diëtist gewerkt. Maar sinds juni 2018 werk ik alleen nog maar achter de schermen binnen onze praktijk. Alle consulten worden gedraaid door mijn team van Diëtisten op de verschillende locaties. 

Jessica van Nieuwkerk
Jessica van Nieuwkerk

 

Yvonne van den Berg, diëtist

Zelf werk ik op de locaties Lisse, Katwijk en Delft.

Ik begeleid veel mensen met overgewicht, ondergewicht en mensen die drinkvoeding nodig hebben. Naast de chronische zorg op het gebied van voeding begeleidt ik ook veel mensen op het gebied van sportvoeding, Fodmap en het Gok-dieet. 

Ik probeer een balans te laten vinden tussen gezond eten en genieten. Zonder het woord diëten te gebruiken en teveel in restricties te denken. Hierdoor werken we naar een nieuwe leefstijl. Typische schijf van vijf is niet waar ik naar streef, maar richt me meer op een (lichte) koolhydraatbeperking, wanneer het gaat om overgewicht en/of diabetes type 2.

Wees vrij om een keer kennis te komen maken in de Praktijk. 

 

Yvonne van den Berg
Yvonne van den Berg

 

Margot Bogaards, diëtist

Margot heeft eerst gewerkt in de kunst geschiedenis, maar is uiteindelijk toch haar passie gaan volgen en heeft in 2017 haar studie voeding en diëtetiek afgerond. 

Ze heeft veel ervaring met darmklachten en met het koolhydraat beperkt dieet of GOK-dieet. Daarnaast is Margot diabetes diëtist en begeleidt ze mensen met diabetes naar een gezonde levensstijl. 

Tijdens haar stage, werkte ze bij een natuur diëtist. Hierdoor hebben we met alle diëtisten die bij ons werken een breed en divers aanbod aan begeleiding. Je vindt Margot op de locatie Katwijk. 

 

Margot Bogaards
Margot Bogaards