Our Services

Vitaal Katwijk

Vitaal, praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en fysiosport, is hèt expertisecentrum op het gebied van bewegen.
Het centrum wil de klant een breed curatief en preventief paramedisch aanbod garanderen. De praktijk werkt daarbij nauw samen met andere paramedische disciplines binnen een multidisciplinair centrum en er wordt buiten het centrum samengewerkt met andere zorginstanties zoals thuiszorg en revalidatiecentra. Met het centrum streeft Vitaal naar een optimale zorg voor de klant, niet alleen door het bieden van een breed zorgaanbod maar ook door snelle doorverwijzing en onderlinge consultatie wanneer dat nodig is.


MTC Delft

De fysiotherapeuten van het Medisch Training Centrum Delft zijn gedreven professionals, die meer kunnen en willen bieden dan alleen klachtenbestrijding. Wij kijken verder. We hebben de expertise op veel verschillende specialismen binnen de fysiotherapie in huis en we zijn ingericht op preventieve zorg en nazorg. En waar we de kennis zelf nog niet in huis hebben, werken we samen met andere professionals, om u de best mogelijke zorg te geven.

We willen het centrum zijn voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een gezonder en sterker lichaam. Ook als u geen klachten heeft helpen we u daar graag mee.


Pelvi Plus

Bekkenfysiotherapie is voor klachten in het bekkengebied. Te denken valt aan lage rugklachten, heupklachten, terugkerende slijmbeursklachten, urine-verlies, buikpijn, prostaatpijn, bekkenbodempijn, verzakkingsklachten, pijn bij vrijen, problemen ophouden van ontlasting of met de stoelgang, bekkenpijn of stuitpijn tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Bij kinderen zien we buikpijnklachten, moeite met plas ophouden , bedplassen, poepproblemen of angst voor poepen. 


Nijenhuis Vitaliteitstraining

Vitaliteitscoaching is begeleiding die erop is gericht om op een positieve en actieve manier jouw gezondheidsdoelen te realiseren. Deze coaching is met name gericht op gebieden zoals fitheid bevorderen, overgewicht verminderen, afvallen en conditieverbetering! Ook kan de coaching worden toegespits op sportgerelateerde doelen zoals effectiever trainen of ademhalen tijdens sporten.


Curamentis

Vrij vertaald "zorg voor de geest".

Zeven enthousiaste vrijgevestigde psychologen met hart voor hun cliënten en voor het vak werken samen om een breed behandelaanbod aan te bieden in de eerstelijns psychologische zorg.


Go Hoen

HOEN staat voor Health Optimalisatie Experts Netherlands. Daarbij is HOEN afgeleid van het welbekende spreekwoord:

” Zo fris als een hoentje! ”

Bovenstaand spreekwoord geeft dan ook de missie van onze organisatie perfect weer; mensen in de arbeidsmarkt zo fit, gezond en actief mogelijk maken.