Ladies Fit

Vanaf 10 september 2018 starten we weer met ladies fit 

Ladies Bootcamp verzorgt in samenwerking met diëtistenpraktijk 4 Your Support een speciaal programma voor iedereen die op een gezonde wijze wil afvallen en op leuke manier wilt bewegen. Het ladies fit programma bestaat uit twee onderdelen: professioneel voedingsadvies op maat door een gediplomeerde diëtiste en onbeperkt sporten bij Ladies Bootcamp voor 10 weken.  

Het Ladies Fit programma zal van start gaan op 10  september en duurt tot en met 19 november. Na inschrijving wordt zo snel mogelijk een gesprek gepland voor een intake bij de diëtiste. Zij zal met jou de voeding doornemen en een advies op maat samenstellen. Vanaf 1 mei kan je van maandag tot en met woensdag onbeperkt sporten bij Ladies Bootcamp. Waar je zelf bepaald welke Bootcamp voor jou geschikt is. Samen met de trainster ga je in groepsverband of 1 op 1 bewegen leuk vinden. 

 

De cursusprijs is €150,00 voor het programma van 10 weken inclusief voedingsadvies en onbeperkt ladies bootcamp lessen volgen. 

De gesprekken met de diëtist bestaan uit een intake en 4 vervolg consulten. Dus elke 2 weken is er een gesprek met de diëtist. Waarin lichaamssamenstelling wordt gemeten en wordt gekeken naar de persoonlijke doelstellingen. Dit betreft altijd een 1 op 1 gesprek, dus zo kunnen we dit project zo persoonlijk mogelijk maken. 

De cursusprijs is €150,00 voor het programma van 10 weken inclusief voedingsadvies en onbeperkt ladies bootcamp lessen volgen.

Meld je via onderstaand formulier aan voor het Ladies fit programma! 

 

Kijk op Ladies Bootcamp voor meer informatie over de bootcamp lessen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.