Aqua slank

Zwembad Aquamar verzorgt in samenwerking met diëtistenpraktijk 4 Your Support een speciaal programma voor iedereen die op een gezonde wijze wil afvallen. Het AquaSlank programma bestaat uit drie onderdelen: professioneel voedingsadvies op maat door een gediplomeerde diëtiste,  wekelijks een gespecialiseerde sportles in het water door een deskundige en ervaren docent Aquasport en banenzwemmen op door u gewenste dagen en tijden.

Het AquaSlank programma zal van start gaan begin 2019 en duurt 10 weken (m.u.v. de Meivakantie). Het programma begint met gezamenlijke informatiebijeenkomst met de diëtiste waarbij een voedingsadvies op maat gegeven wordt. Tevens wordt er elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur een beweegsessie georganiseerd in het zwembad Aquamar. Dat gebeurt onder de deskundige begeleiding een ervaren fitnessinstructeur die diverse aquasporten begeleid in het zwembad Aquamar. Vervolgens hebben deelnemers om de week een coaching gesprek met de diëtiste om de voortgang te monitoren. Deze voortgangs-gesprekken vinden plaats in de praktijk van 4 Your Support. Het onderdeel banenzwemmen wordt ingevuld naar eigen keuze en intensiteit.

De cursusprijs is €150,00 voor het programma van 10 weken inclusief voedingsadvies, wekelijkse sportles in water en onbeperkt banenzwemmen in zwembad Aquamar. Inschrijven voor het programma Aquaslank kan bij de receptie van Zwembad Aquamar.

Het inschrijfformulier is tevens te downloaden vanaf de website www.sportbedrijfkatwijk.nl of vul je gegevens in in onderstaand contactformulier voor meer informatie. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.