Aqua slank

Wil jij binnen tien weken klaar zijn voor de zomer? Doe dan mee met Aquaslank in zwembad Aquamar! In samenwerking met voedingsadviesbureau 4YourSupport is een sportief programma samengesteld voor iedereen die voor de zomer weer lekker in z’n vel wil zitten. Het Aquaslank traject start op maandag 8 april 2019.
 
Hoe werkt het?
Als deelnemer van Aquaslank ga je met behulp van een voedingsdeskundige en een sportcoach de uitdaging aan om in tien weken fitter, slanker en gezonder te worden. In deze tien weken heb je meermaals een afspraak met een professionele diëtiste die je tips geeft om gezonder en gevarieerder te eten. Daarnaast kan je gedurende het traject onbeperkt en op elk gewenst moment banen zwemmen en deelnemen aan geselecteerde groepslessen in zwembad Aquamar. Deze groepslessen zijn als volgt:

 

We trappen het Aquaslank-traject af tijdens een vrijblijvende bijeenkomst op maandag 8 april om 19:00 uur in zwembad Aquamar. Hier kunnen deelnemers kennismaken met elkaar en de voedingsdeskundige en sportcoach. Na afloop van het Aquaslank-traject (na 16 juni 2019) wordt er een slotbijeenkomst georganiseerd waarbij de deelnemers na kunnen praten over de behaalde resultaten.
 
Wat kost het?
De totaalprijs van Aquaslank bedraagt €180,00 per persoon. Hierbij inbegrepen zijn 4 consulten met de voedingsdeskundige (op locatie bij voedingsadviesbureau 4YourSupport) en een 10-wekenkaart voor banenzwemmen en geselecteerde groepslessen in zwembad Aquamar (incl. klantenpas). Deelnemers kunnen (een gedeelte van) het deelnamebedrag declareren bij hun zorgverzekeraar, mits dit aansluit op de daarbij geldende polisvoorwaarden.
 
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen met Aquaslank? Schaf dan is vanaf heden het Aquaslank-pakket aan bij de receptie van zwembad Aquamar. Let op: inschrijven kan t/m zaterdag 6 april 2019.

    werkt samen met

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.