Wat kunnen wij sporters bieden?

Niet alleen topsporters komen bij een sportdiëtist. Ook veel ‘amateur’ sporters kunnen begeleiding in hun voeding goed gebruiken. 

 

Veel sporters hebben last van verzuring, spierpijn, vermoeidheid, hoofdpijn en maag-darmklachten. Op voedingsgebied zijn er nog veel dingen op te lossen én valt er nog veel winst te bereiken.

 

Je bent als sporter altijd bezig met (de kwaliteit van) van je spullen: ‘heb ik het juiste merk schoenen, tennisracket, kleding?’. Maar het ontbreekt je vaak nét aan de juiste kennis over voeding en aan tools om die ook op de goede manier toe te passen tijdens het sporten. 

 

Denk hierbij aan onderwerpen als:

- Herstelvoeding

- Eiwitten

- Koolhydraat-timing

- Sportdranken

- Tussendoortjes

 

Herken jij jezelf hierin? Meld je dan hier aan voor een intakegesprek. 

 

Sportclubs

De sportdiëtist kan ook langskomen bij jou op de club om een presentatie te geven over voeding en vocht rondom inspanning of over een ander onderwerp naar keuze. Ook kunnen we bijvoorbeeld eens per kwartaal langskomen om een huidplooimeting of meting van de lichaamssamenstelling te doen onder de sporters. Daarnaast kan er individueel advies worden gegeven aan sporters die dat wensen.

 

Huidplooimeting

Een huidplooimeting biedt de mogelijkheid om naast een lichaamsanalyse via de weegschaal een lichaamstype te beoordelen en dit te vergelijken met verschillende periodes in het jaar. Na een winter of zomerstop, vlak voor een toernooi of op het hoogtepunt van het seizoen. Zo krijg je goed inzicht in je eigen lijf en leer je meer over je perfecte lichaamssamenstelling. 

 

Een huidplooimeting kost € 45 en duurt ongeveer 30 minuten. 

Meld je hier aan voor een huidplooimeting. Vermeld bij de opmerkingen dat het gaat om een huidplooimeting.