Meer balans in je voeding en meer energie

 

Geen calorieën of punten tellen, maar letten op koolhydraten. Dat maakt verschil!


Heb je vaak honger of trek, ben je moe en futloos en heb je moeite met afvallen of op gewicht blijven? Dan is koolhydraatbeperking iets voor jou. Grip op Koolhydraten is een beproefde methode om een nieuw eetpatroon samen te stellen.

 

Het is een biologische wet dat je van koolhydraten honger krijgt. Je lijf blijft steeds vragen om koolhydraten. Daardoor heb je de neiging om te óver-eten. Dat maakt je hongerig, lui en futloos. Daar kun je met geen wilskracht tegen op. Je lijf slaat de overtollige koolhydraten vervolgens als vetten op.

 

 Grip op Koolhydraten is een andere kijk op voeding. Je kiest voeding die bij je past en waar je langer een vol gevoel van krijgt. Weg is die eeuwige trek en behoefte aan zoet. Dat voelt voor velen als een bevrijding.

 

 Wil je meer informatie over het GOK-dieet? Kijk dan hier

 

 Wil je je ook energieker voelen of eindelijk van je overgewicht af? Meld je dan aan voor een intakegesprek voor het GOK-dieet. Klik hier en vul je gegevens in. Vergeet niet te vermelden dat je voorkeur ligt bij het GOK-dieet. Dan plannen wij je in bij de diëtist die hierin gespecialiseerd is. 

 

 mail naar info@4yoursupport.net of bel naar 06-19482072 voor meer informatie.